Isiflo AB tillverkar och säljer gängade metallrördelar i Norden och övriga Europa.

Ett företag i framkant

Isiflo AB har genom åren utvecklats i takt med kundernas och företagets egna krav på nytänkande i såväl produkter som produktionsprocesser. År 2002 byggdes en helt ny fabrik och lager i Gnosjö för att skapa bästa möjliga förutsättningar att bedriva en effektiv produktion.

Holmgrens Metall startades 1908 av Gustav Adolf Holmgren. Från år 1908 till 2006 har företaget varit privatägt av personer som är en del av grundarens släktträd. Sedan 2006 ägs företaget av Aalberts NV från Nederländerna. Samtidigt som bolaget byter ägare ändras varumärket på standardsortimentet för metallrördelar till Isiflo som en del i det nya samarbetet med Isiflo AS inom Aalberts NV. Den 1 april 2020 byter vi namn till Isiflo AB

Idag tillverkar och marknadsför Isiflo AB ett standardsortiment av rördelar för VVS-branschen, samt ett sortiment av beslag och genomföringar för den Marina branschen. Isiflo AB tillverkar även kundunika detaljer efter kundens egen specifikation eller utifrån en gemensam produktutveckling.

Isiflo AB vill vara förstahandsvalet för grossister samt tillverkande industrier i Norden när man väljer leverantör av gängade metallrördelar och slangkopplingar i mässing.